Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij kunnen voor u alle installaties verzorgen op het gebied van: Centrale verwarming, luchtbehandeling, regeltechniek, gas, water en sanitair.

Wij beschikken over de benodigde ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van uw te realiseren project. Op basis van uw wensen en budget kunnen wij een raming of offerte voor u verzorgen.

Heeft u zelf al een uitgewerkt ontwerp, dan is het ook mogelijk uw project door ons, in onderaanneming te laten uitvoeren. Aan de hand van door u aangeleverde informatie, bieden wij u een compleet pakket aan van werkvoorbereiding, materiaal levering en uitvoering.

Wij beschikken over een enthousiast en goed op elkaar ingespeeld team. Een aantal installatiebedrijven werken op deze manier al jaren met ons samen, tot wederzijdse tevredenheid! Voordeel van deze samenwerking is, dat u in een drukke periode geen extra personeel hoeft aan te nemen en in te werken.
Is uw interesse gewekt? Neem gerust contact met ons op.

Het kiezen van het juiste installatiebedrijf is belangrijk

Delta-t is een goede keuze. Laat u overtuigen.

  • Wij staan garant voor: kwaliteit, netheid en betrouwbaarheid.
  • Bij ons heeft u te maken met één contactpersoon. Makkelijk en duidelijk.
  • Wij beschikken over de juiste specialist voor iedere discipline in de installatie-techniek, met de benodigde vakkennis. Hierdoor zijn wij in staat het totale installatiepakket op ons te nemen.
  • Al onze medewerkers beschikken over een VCA-certificaat en spreken de Nederlandse taal.
  • Wij hebben de werkvoorbereiding, de materiaalvoorziening en de uitvoering van uw project tot in detail verzorgd. Dit bevordert de snelheid en efficiëntie van het werk enorm. 
  • Wij kunnen u van gedegen advies op maat voorzien en helpen u graag uw keuze te bepalen.
  • Wij zijn lid van Uneto-VNI. Dé Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven.

ambachtelijk vakmanschap