Drinkwaterinstallaties

Drinkwaterinstallaties

Delta-T is specialist en ervaren op het gebied van drinkwaterinstallaties. Wij kennen de processen op het gebied van zuiveren, distribueren en het winnen van water. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving binnen de branche en beschikken over de benodigde certificaten.

Drinkwaterinstallatie met kennis van zaken

Schoon en gezond drinkwater is essentieel voor iedereen. Om kwaliteit te waarborgen heeft u behoefte aan een deskundige partij voor uw drinkwaterinstallatie. Deze deskundige partner is Delta-T. Door jarenlange ervaring en tientallen voltooide projecten onderstrepen onze kennis.

 

Onderhoudscontract drinkwaterinstallaties (24/7)

Minder kans op storingen en verhoogde levensduur met regelmatige controles en onderhoud van Delta-T. Wij plannen periodieke controles in voor uw drinkwaterinstallatie en voeren indien nodig onderhoud uit.

Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan staat onze 24/7 storingsdienst voor u klaar. Met het onderhoudscontract van Delta-T ben u van alle gemakken voorzien.

Contact & meer info?

Heeft Delta-t uw interesse gewekt? Heeft u vragen over onze diensten,  gerealiseerde projecten of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag u vragen.

Neem contact met ons op