Klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties op maat

Creƫer een aangenaam binnen klimaat en verhoog de productiviteit en gezondheid van uw medewerkers met de klimaatinstallaties van Delta-T. Een klimaatinstallatie welke in de zomermaanden zorgt voor heerlijke koele lucht en welke er in de wintermaanden voor zorgt dat u er warmpjes bij zit. Delta-T ontwerpt en installeert klimaatinstallaties op maat.

Soorten klimaatinstallaties

Klimaatinstallaties zijn er in diverse soorten en leggen deze graag aan u uit. Zo wordt voor het duurzaam verwarmen van uw gebouw vaak gekozen voor een zonneboiler (link) of warmtepomp (link). Voor het koelen van uw gebouw voor een airconditioning en voor het beheren van de luchtkwaliteit een luchtbehandelingssysteem.

Delta-T ontdekt graag welke klimaatinstallatie bij uw wensen en gebouw past.

Onderhoudscontract klimaatinstallaties (24/7)

Minder kans op storingen en verhoogde levensduur met regelmatige controles en onderhoud van Delta-T. Wij plannen periodieke controles in voor uw klimaatinstallaties en voeren indien nodig onderhoud uit. Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan staat onze 24/7

storingsdienst voor u klaar. Met het onderhoudscontract van Delta-T ben u van alle gemakken voorzien.

Contact & meer info?

Heeft Delta-t uw interesse gewekt? Heeft u vragen over onze diensten,  gerealiseerde projecten of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag u vragen.

Neem contact met ons op