Luchtbehandeling systemen

Luchtbehandeling systemen

Op zoek naar professionele luchtbehandeling systemen? Delta T is specialist in het leveren en instaleren van luchtbehandeling systemen.

Een luchtbehandelingssysteem is een systeem welke de luchtbehandeling binnen uw gebouw beheert. Het systeem zorgt ervoor dat er een continue toestroom van frisse lucht plaats vindt binnen de gewenste temperatuur. Hedendaags worden luchtbehandelingssystemen zo duurzaam mogelijk ontworpen zodat ze energiezuinig zijn in verbruik.

Voordelen luchtbehandeling systemen

De installatie van een luchtbehandelingssysteem kan worden gedaan voor zowel kleine als grote gebouwen en kent vele voordelen. Enkele voordelen van een luchtbehandelingssysteem zijn:

- Verwarmen en koelen

- Ontvochtingen

- Bevochtingen

- Controle over luchtkwaliteit binnen uw gebouw

Regelgeving & duurzaamheid luchtbehandeling systemen

De laatste jaren worden er wettelijk steeds meer eisen gesteld aan de luchtkwaliteit en duurzaamheid binnen gebouwen. En dat is niet voor niets, de luchtkwaliteit heeft een grote invloed op de gezondheid van mensen welke binnen het gebouw werken of wonen.

Met een goed geïnstalleerd luchtbehandelingssysteem zorgt u ervoor dat uw gebouw optimaal ventileert, verwarmt, koelt bevochtigd en ontvochtigd wordt.

Onderhoudscontract luchtbehandeling systemen (24/7)

Minder kans op storingen en verhoogde levensduur met regelmatige controles en onderhoud van Delta-T. Wij plannen periodieke controles in voor uw luchtbehandelingssysteem en voeren indien nodig onderhoud uit.

 

Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan staat onze 24/7 storingsdienst voor u klaar. Met het onderhoudscontract van Delta-T ben u van alle gemakken voorzien.

Contact & meer info?

Heeft Delta-t uw interesse gewekt? Heeft u vragen over onze diensten,  gerealiseerde projecten of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag u vragen.

Neem contact met ons op