Mechanisch ventilatiesysteem

Mechanische ventilatiesystemen

Op zoek naar mechanische ventilatiesystemen? Delta-T is specialist in ontwerp en installatie van mechanische ventilatiesystemen van klein tot groot.

De afgelopen jaren wordt er steeds meer aandacht besteed aan het goed isoleren van een gebouw waardoor goed ventilatie noodzakelijk is. Met een professioneel mechanisch ventilatiesysteem zorgt u ervoor dat de ventilatie van uw gebouw op orde is.

Hoe werkt een mechanisch ventilatiesysteem?

Een professionele ventilator met een daarop aangesloten luchtkanalen netwerk zorgt voor een mechanisch ventilatiesysteem. De luchtkanalen welke doorgaans in vochtige ruimten terug te vinden zijn zorgen voor afzuiging van vervuilde lucht. Doormiddel van ventilatieroosters wordt verse lucht aangevoerd. De mate van de lucht afzuiging kan worden ingeregeld met het mechanische ventilatiesysteem.

Onderhoudscontract mechanisch ventilatiesysteem (24/7)

Minder kans op storingen en verhoogde levensduur met regelmatige controles en onderhoud van Delta-T. Wij plannen periodieke controles in voor uw mechanisch ventilatiesysteem en voeren indien nodig onderhoud uit.

Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan staat onze 24/7 storingsdienst voor u klaar. Met het onderhoudscontract van Delta-T ben u van alle gemakken voorzien.

Contact & meer info?

Heeft Delta-t uw interesse gewekt? Heeft u vragen over onze diensten,  gerealiseerde projecten of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag u vragen.

Neem contact met ons op