Warmtepomp Installaties

Warmtepomp Installaties

Op een duurzame manier uw gebouw verwarmen? Dit kan door het installeren van een warmtepomp. Een warmtepompinstallatie verwarmt uw gebouw met niets meer dan buitenlucht, grond of het grondwater. De installatie van een warmtepomp is niet eenvoudig dus het is verstand dit te laten doen door een gecertificeerd bedrijf. Delta-T is een gecertificeerd warmtepomp installateur en helpt u graag op weg.

Diverse soorten warmtepompinstallaties

Wij adviseren u graag over welke type warmtepomp u het best kunt laten installeren. Dit hangt van meerdere factoren af waaronder uw wens, het type pand en de manier van verwarmen. Wij werken met diverse systemen welke alleen door een erkend installatiebedrijf mogen worden geïnstalleerd waarvan Delta-T er één is.

Grond-watersysteem

Een grond-watersysteem haalt de warme lucht uit de grond. Het rendement van een grond-watersysteem is zeer hoog. Wat de duurzame investering meer dan waard is.

Lucht-watersysteem

Een lucht-watersysteem haalt warmte uit de buitenlucht. Een lucht-watersysteem is hierdoor een stuk goedkoper maar heeft ook een nadeel. Wanneer de tempratuur buiten laag is heeft de warmtepomp meer elektrisch vermogen nodig om uw gebouw te verwarmen.

Lucht-luchtsysteem

In de volksmond ook wel een airconditioning genoemd. In de zomermaanden lekker koel op de werkvloer en in de wintermaanden aangenaam warm. Houd met deze warmtepomp rekening mee met het snel afkoelen en/of opwarmen zodra de unit wordt uitgezet.

Onderhoudscontract warmtepomp installaties (24/7)

 

Minder kans op storingen en verhoogde levensduur met regelmatige controles en onderhoud van Delta-T. Wij plannen periodieke controles in voor uw warmtepompinstallatie en voeren indien nodig onderhoud uit.

 

Mocht er zich onverhoopt een storing voordoen dan staat onze 24/7 storingsdienst voor u klaar. Met het onderhoudscontract van Delta-T ben u van alle gemakken voorzien.

Contact & meer info?

Heeft Delta-t uw interesse gewekt? Heeft u vragen over onze diensten,  gerealiseerde projecten of iets anders? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden graag u vragen.

Neem contact met ons op