Duurzaamheid bij Delta T

Hoe Wij Onze Groene Toekomst Vormgeven

Een familiebedrijf dat vakmanschap en vooruitstrevende technologieën samenbrengt voor toekomstgerichte installatieoplossingen.

Onze Expertise

Innovatie in Duurzame Technologie

Welkom bij Delta T, waar duurzaamheid de drijfveer is achter onze innovatieve technologieën. Met 44 zonnepanelen die ons bedrijfspand van groene energie voorzien, zijn wij een toonbeeld van zelfvoorzienende en milieubewuste bedrijfsvoering. Ontdek hoe onze prefab leidingsystemen en klimaatoplossingen bijdragen aan een groene toekomst.

Onze Bijdragen

Zelfvoorzienend met Zonne-Energie

Met trots kunnen we zeggen dat ons bedrijfspand volledig zelfvoorzienend is dankzij onze 44 zonnepanelen. Deze panelen voorzien ons niet alleen van de benodigde energiebehoefte voor onze dagelijkse werkzaamheden, maar dragen ook bij aan een aanzienlijke vermindering van onze ecologische voetafdruk. Elk aspect van ons werk, van lassen tot productie, wordt aangedreven door deze schone, hernieuwbare energie.

Efficiëntie met Onze Warmtepomp en Luchtbehandelingskast

Onze duurzame visie beperkt zich niet tot energieopwekking. Met onze warmtepomp en luchtbehandelingskast met warmteterugwinning dragen we bij in energie-efficiëntie. Deze systemen zorgen niet alleen voor een duurzame verwarming en koeling van ons pand, maar verbeteren ook de luchtkwaliteit, terwijl we energie besparen.

Transitie naar Elektrisch Wagenpark

De overgang naar een volledig elektrisch wagenpark is een belangrijke stap in onze reis naar duurzaamheid. Met de installatie van laadpalen op ons terrein bereiden we ons voor op een toekomst met groene mobiliteit. Deze stap benadrukt onze inzet voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het bevorderen van duurzame mobiliteitsoplossingen.

Van Goed naar Groen

Elk van deze bedrijven hiernaast vertegenwoordigt een uniek pad naar duurzaamheid, mogelijk gemaakt door onze gezamenlijke inspanningen. Duik in de verhalen achter deze transformaties en ontdek meer over onze projecten

Onze Expertise, Uw Groene Voordeel

Met onze diepgaande kennis van duurzame technologieën zijn we de ideale partner voor bedrijven die streven naar een lagere ecologische voetafdruk. We bieden maatwerkoplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige milieueisen, maar ook anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Samen werken we aan een duurzamere bedrijfsvoering en een groenere wereld.

Samenwerken voor een Groene Toekomst

Bij Delta T gaat onze visie op duurzaamheid verder dan ons eigen bedrijf. We helpen andere bedrijven met de transitie naar duurzamere energieoplossingen. Door het vervangen van oude CV-systemen door energie-efficiënte alternatieven zoals onze warmtepompen, ondersteunen we bedrijven in het behalen van een beter energielabel en in het voldoen aan de huidige wetgeving.

Samen Bouwen aan een Duurzame Toekomst

Neem contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een groenere toekomst.

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Scroll to Top