Werken bij

Samen bouwen aan de toekomst, samenwerken met passie.

Bij ons bouw je niet alleen projecten, maar ook aan een betere toekomst, gedreven door teamwork, passie en vakmanschap.

Bouw mee aan de Toekomst

Bij Delta T is werken meer dan een baan; het is een kans om je vakmanschap te gebruiken voor iets betekenisvols. Hier krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Onze focus ligt op het samen creëren van innovatieve oplossingen die een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

We zijn trots op ons werk en deze trots delen we met collega’s en de gemeenschap. Bij Delta T ben je onderdeel van een hecht team, een team dat samenwerkt aan unieke projecten. Van duurzame energieoplossingen tot geavanceerde technische installaties, ons werk draagt bij aan bouwwerken die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch en duurzaam.

Kom werken bij Delta T en draag bij aan het vormgeven van een toekomst waar we allemaal trots op kunnen zijn.

Vacatures

Leidinggevend W-monteur
Zoek jij als ervaren CV monteur een nieuwe uitdaging waarbij je je technische kennis in de installatietechniek volop kunt benutten? Wil je deel uitmaken van een deskundig team dat streeft naar technische perfectie in uitdagende projecten? Dan heeft Delta T Installatietechniek de perfecte baan voor jou!
Dikwandig monteur/lasser
Bij Delta T zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven dikwandig monteur. Ben je gepassioneerd over installatietechniek en klaar voor een uitdagende functie binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf? Dan is deze rol perfect voor jou!
Scroll to Top