Onze Historie

Samen bouwen aan de toekomst, samenwerken met passie.

Bij ons bouw je niet alleen projecten, maar ook aan een betere toekomst, gedreven door teamwork, passie en vakmanschap.

sinds 1995

Welkom bij Delta T - Waar Ons Verleden Uw Toekomst Vormt

Bij Delta T geloven we dat ons verleden de sleutel is tot onze toekomst. Onze reis, die begon met de visie en vastberadenheid van onze oprichter Guus Nieuwenhuijse, vertelt een verhaal van groei, innovatie en familiewaarden. Deze pagina neemt u mee op een reis door de tijd, waarin we de belangrijkste momenten van onze ontwikkeling belichten, van bescheiden begin tot onze huidige status als een gerespecteerde naam in de installatietechniek. We nodigen u uit om deel te worden van ons verhaal, dat niet alleen ons bedrijf, maar ook de relaties met onze klanten heeft gevormd.

Het Verhaal van Innovatie en Groei

Guus Nieuwenhuijse, de grondlegger van Delta T, begon zijn carrière als hulpmonteur in Amsterdam. Zijn reis van een eenvoudige start naar de oprichting van Delta T is een verhaal van ambitie, doorzettingsvermogen en vakmanschap.

Tijdlijn

1980

Het Begin: Van Ambitie naar Realiteit
De Vroege Jaren van Guus Nieuwenhuijse

Guus’ reis in de installatietechniek begon met zijn eerste baan als hulpmonteur in Amsterdam. Zijn vastberadenheid en leergierigheid vielen al snel op bij zijn meer ervaren collega’s. Ondanks zijn bescheiden begin, met enkel een MAVO-diploma, toonde Guus een uitzonderlijke vaardigheid in technische problemen oplossen en projectmanagement. Deze initiële jaren vormden niet alleen de grondslag voor zijn diepgewortelde passie voor installatietechniek, maar waren ook bepalend voor het ontwaken van zijn ondernemende geest. Zijn toewijding bleek verder uit het feit dat hij ’s avonds naar school ging om aanvullende kwalificaties en diploma´s te behalen, wat zijn ambitie en vastberadenheid in het vak onderstreept.

1995

De Opbouw van Een Bedrijf: Eerste Stappen naar Ondernemerschap
De Vorming van 'Nieuwenhuijse Las en Montagebedrijf'

De beslissing van Guus om voor zichzelf te beginnen was gedurfd maar weloverwogen. Hij startte vanuit een kleine werkplaats, waarbij hij zich in eerste instantie richtte op kleine, lokale projecten. Zijn reputatie voor vakmanschap en betrouwbaarheid groeide snel, en al gauw werd hij erkend voor zijn uitzonderlijke werk in alle voorkomende installatiewerkzaamheden.

1998

Een Beslissende Wending: De Overstap naar de Retailsector
Transformatie en Specialisatie

Toen een grote kans zich voordeed in de retailsector, greep Guus deze aan met beide handen. Dit markeerde een belangrijke verschuiving in de focus van het bedrijf. Guus leidde projecten die verouderde supermarkten transformeerden in moderne, energie-efficiënte winkels. Deze projecten waren niet alleen een test van technische vaardigheden, maar ook van logistiek en tijdsmanagement, vaardigheden waarin Guus en zijn team uitblonken.

2010

Een Nieuw Hoofdstuk: De Opening van Ons Nieuwe Pand
De Opening van een Nieuwe Toekomst

In 2010 markeerde Delta T een belangrijk keerpunt in zijn geschiedenis met de opening van een gloednieuw pand. Deze stap symboliseerde niet alleen de groei en het succes van het bedrijf tot dat moment, maar was ook een duidelijk teken van onze ambitie en toewijding aan de toekomst.

Het nieuwe pand, strategisch gelegen om onze operaties en bereik te optimaliseren, vertegenwoordigde een aanzienlijke investering in onze infrastructuur. Met geavanceerde faciliteiten, ruime werkplaatsen en moderne kantoren, werd het ontworpen om de efficiëntie te maximaliseren en een stimulerende werkomgeving te bieden voor ons groeiende team.

2012

De Terugkeer naar Utiliteitsbouw: Een Nieuwe Focus
Herontdekking van een Eerste Liefde

Na het succes in de retail, besloot Guus om terug te keren naar de utiliteitsbouw. Hij zag een kans om op grotere schaal te werken en complexere uitdagingen aan te gaan. Dit besluit leidde tot enkele van de meest prestigieuze projecten van Delta T.

2013

Duurzaamheid en Innovatie: Aanpassing aan een Veranderende Markt
Het Omarmen van Duurzame Technologieën

Met de toenemende focus op duurzaamheid in de installatiesector, begon Delta T met het integreren van geavanceerde technologieën zoals warmtepompen en warmte terugwinsystemen. Deze stap was niet alleen een reactie op de marktvraag, maar ook een weerspiegeling van het de visie van het bedrijf omtrent milieuvriendelijkheid en duurzaamheid.

2014

De Volgende Generatie: Kevin's Toetreding tot het Bedrijf
Een Familiebedrijf Wordt Geboren

De toetreding van Kevin, de zoon van Guus, in het bedrijf was meer dan een familietraditie; het was een fusie van ervaring en nieuwe perspectieven. Kevin bracht een moderne benadering van bedrijfsvoering en technologie mee, wat essentieel was voor de voortdurende groei en innovatie van Delta T.

2023

De Volgende Generatie: Kevin Neemt het Roer Over bij Delta T
Van Leerling tot Leider

Als zoon van de oprichter Guus, groeide Kevin op tussen de installaties en blauwdrukken van Delta T. Zijn jeugd werd gekenmerkt door een diepe onderdompeling in de wereld van installatietechniek, waar hij een passie voor het vak en een visie voor de toekomst ontwikkelde. Na zijn studie en het opdoen van waardevolle externe ervaring, trad Kevin in 2014 toe tot Delta T met een frisse blik en moderne technische inzichten.

Kevin’s integratie in het bedrijf bracht een nieuwe dynamiek. Hij implementeerde geavanceerde technologieën en vernieuwde bedrijfsprocessen, wat leidde tot een significante modernisering en efficiëntieverbetering. Zijn aanpak zorgde voor een naadloze samensmelting van de traditionele waarden van het bedrijf met de eisen van de hedendaagse markt.

Toen Kevin uiteindelijk de leiding van Delta T overnam, deed hij dit met een diep respect voor de erfenis van zijn vader en een heldere visie voor de toekomst. Onder zijn leiding richt Delta T zich nu op grotere projecten, duurzaamheid en technologische innovatie, met het doel om als een toonaangevend bedrijf in de installatiebranche te blijven opereren.

Met Kevin aan het roer staat Delta T sterk voor de toekomst, trouw aan zijn roots maar altijd vooruitkijkend, klaar om de uitdagingen van de volgende generatie aan te gaan.

Heden

Delta T Vandaag: Een Blik op de Toekomst
De Huidige Stand van Zaken en Toekomstplannen

Delta T, nu onder de dynamische leiding van Kevin Nieuwenhuijse, manifesteert zich vandaag de dag als een vooraanstaand bedrijf in de installatietechniek. De synergie van diepgewortelde ervaring en geavanceerde technologische toepassingen heeft hij het bedrijf gevormd tot een betrouwbare entiteit voor een breed scala aan projecten. Met een nadrukkelijke focus op duurzaamheid, efficiëntie en klanttevredenheid, onderscheidt Delta T zich door een unieke combinatie van traditionele vakmanschap en moderne innovatie. Het bedrijf geniet niet alleen erkenning voor zijn kwalitatief hoogwaardige werk, maar ook voor zijn inzet om economisch en ecologisch verantwoorde oplossingen te bieden.

Kijkend naar de toekomst, koestert Kevin ambitieuze plannen voor Delta T. Zijn doel is om de groei van het bedrijf voort te zetten, zowel in termen van marktbereik als de diversiteit van aangeboden diensten, met behoud van de kernprincipes van kwaliteit en klantenservice. Kevin richt zich op het aanpakken van grote en technisch uitdagende projecten, en het bevorderen van duurzaamheid en efficiëntie binnen de bedrijfsvoering. Hij streeft ernaar om het team te versterken door opleiding en het aantrekken van nieuw talent, om de kennisbasis van Delta T te verrijken en te verzekeren van voortdurende innovatie.

In het hart van Delta T’s toekomstplannen staat de ambitie om een actieve rol te spelen in de energietransitie. Het bedrijf wil vooroplopen bij het implementeren van innovatieve en duurzame technologieën die niet alleen bijdragen aan een groenere toekomst, maar ook de efficiëntie en functionaliteit van de installaties verhogen. Kevin en zijn team staan klaar om de uitdagingen en kansen van de toekomst aan te grijpen, met het doel Delta T naar nieuwe successen te leiden. Met een onwankelbare focus op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid, blijft Delta T de grenzen van de branche verkennen en uitbreiden, klaar om de leidende rol in de installatietechniek te behouden en te versterken.

Foto Gallerij

Delta T - Een Verhaal van Groei, Innovatie en Familie

Bij Delta T is onze geschiedenis niet alleen ons fundament, het is onze inspiratie voor de toekomst. Wij nodigen u uit om deel te worden van ons voortdurende verhaal.
Scroll to Top