Burgemeester stramanweg

Burgemeester stramanweg
Doel van het Project

Verduurzaming van het pand

Project type

Utiliteit

Rol van Delta-T

Prefab en Montage CV en GKW installatie

Opdrachtgever

Koomen Installatie

Locatie

Amsterdam

Status

Opgeleverd

In 2021 heeft Delta T in onderaanneming van Koomen Installatie de renovatie van de warmte en koude-opwekking van het pand op zich genomen. Het pand is in zijn geheel op de schop gegaan om te kunnen voldoen laatste energie eisen. Er is hier gebruik gemaakt van een warmtepomp, welke de nieuw geplaatste luchtbehandelingskast en de klimaatplafonds, geplaatst door derden, voorziet van gekoeld of verwarmd water. Ook is er een inkoppeling gemaakt op de bestaande CV installatie. Delta T heeft hier de volledige prefabricage en montage van de verschillende installatieonderdelen op zich mogen nemen. Dit bestond onder meer uit een CV verdeler, een GKW verdeler, twee open verdelers, de aansluitingen van de LBK, de aansluitingen op het buffervat, de standleidingen en het daarbij behorende leidingwerk.

De bijzonder kleine technische ruimte en schacht maakte het hier lastig om de werkzaamheden op locatie uit te voeren. Mede hierom bewijst dit project maar weer hoe prefabricage van dit soort installaties een behoorlijke tijdswinst op kan leveren. Dit bovenop de hogere kwaliteit die we in de werkplaats kunnen waarborgen door geringe invloeden van buitenaf.

Begin Uw Project Vandaag

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Meer projecten

Scroll to Top