Cascade

Cascade
Doel van het Project

Aanleggen secundair inpandig leidingtracé stadsverwarming

Project type

Woningbouw

Rol van Delta-T

Prefab & Montage leidingwerk

Opdrachtgever

Klaver Giant

Locatie

Alkmaar

Status

Opgeleverd

In de dynamische kern van Alkmaar hebben wij, met trots en vakmanschap, een cruciale bijdrage geleverd aan het Cascade project. Ons werk omvatte het volledige inpandige leidingtracé voor stadsverwarming, met een totale lengte van zo’n 1 km. Waarbij het ondernet in de garage gecertificeerd laswerk betrof en de standleidingen uitgevoerd met VSH Powerpress fittingen, een sleutelcomponent in de realisatie van 87 duurzame appartementen. Maar Cascade is meer dan alleen een woonruimte; het vertegenwoordigt een visie op de toekomst van het gemeenschapsleven.

Cascade herdefinieert het concept van wonen met zijn unieke benadering: een gebouw dat niet alleen een thuis biedt, maar ook een microdorp creëert waar ontmoeting en sharing centraal staan. Dit project, het eerste in Alkmaar ontwikkeld volledig vanuit het bewonersperspectief, introduceert een eigen sharing-concept dat de manier waarop mensen leven en met elkaar omgaan, transformeert.

Onze bijdrage aan dit project was niet alleen technisch van aard; het was een stap richting het ondersteunen van een visie waarin duurzaamheid, betaalbaarheid en gemeenschapszin hand in hand gaan. Door onze bijdrage aan de implementatie van duurzame stadsverwarming hebben we ervoor gezorgd dat deze appartementen niet alleen energie-efficiënt zijn, maar ook bijdragen aan een gasloze toekomst.

Het Cascade project staat symbool voor innovatie en duurzaamheid, waarden die wij bij Delta T hoog in het vaandel dragen. Wij zijn er trots op dat we hebben bijgedragen aan het creëren van een omgeving waar bewoners niet alleen wonen, maar ook echt samenleven, elkaar vinden en helpen.

Bekijk de foto’s hieronder voor een impressie van ons werk en het prachtige resultaat. Het Cascade project is een bewijs van onze expertise, onze passie voor duurzaamheid en onze toewijding aan het bevorderen van gemeenschapszin.

Begin Uw Project Vandaag

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Meer projecten

Scroll to Top