Hotel Okura Amsterdam

Hotel Okura Amsterdam
Doel van het Project

Realisatie WKO centrale

Project type

Utiliteit

Rol van Delta-T

Prefab & Montage Leidingwerk

Opdrachtgever

Van Dorp Installaties

Locatie

Amsterdam

Status

Opgeleverd

Het renovatieproject bij het Okura Hotel in Amsterdam, afgerond in 2019, benadrukt onze gespecialiseerde rol in een samenwerkingsverband, specifiek als onderaannemer voor Van Dorp Installaties. Onze taak was geconcentreerd op de prefabricage en montage van het essentiële leidingwerk, een cruciaal onderdeel voor het succes van het project.

Onze betrokkenheid stelde Van Dorp Installaties in staat om zich volledig te richten op de installatie van de regelcomponenten en de bekabeling hiervoor, terwijl wij de verantwoordelijkheid namen voor het complexe leidingwerk. Deze verdeling van taken zorgde voor een efficiënte voortgang van het project, waarbij elk team zich kon concentreren op zijn eigen discipline.

Nauwkeurige Voorbereiding en Integratie

In onze volledig uitgeruste werkplaats hebben we het leidingwerk zorgvuldig voorbereid en geprefabriceerd. Deze aanpak was essentieel voor het garanderen van efficiëntie en precisie, vooral gegeven de beperkte ruimte, en de complexiteit van de technische ruimte in het hotel. Dit alles om het hotel en de congreszalen zo min mogelijk tot overlast te zijn.

Ondanks de uitdagingen in deze kleine ruimte, werd onze bijdrage aan het project gekenmerkt door nauwkeurigheid en technische vaardigheid. Dit zorgde voor een naadloze integratie van ons leidingwerk met de warmte- en koelsystemen die door Van Dorp Installaties werden geïnstalleerd. Hun reactie op ons werk was uitermate positief, met waardering voor onze inspanningen om hen te ontzorgen bij dit complexe deel van het project.

Het project bij het Okura Hotel toont onze bekwaamheid in het werken als onderaannemer, gespecialiseerd in specifieke, technisch uitdagende aspecten van een groter project. Onze inzet in het Okura Hotel-project onderstreept ons vermogen om nauw samen te werken met andere partijen en essentiële bijdragen te leveren aan complexe installaties.

Begin Uw Project Vandaag

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Meer projecten

Scroll to Top