De Rai

De Rai
Doel van het Project

Optimalisatie CV-distributienet

Project type

Utiliteit

Rol van Delta-T

Prefab & Montage leidingwerk

Opdrachtgever

Koomen Installatie

Locatie

Amsterdam

Status

Opgeleverd

In 2018 heeft Delta T in onderaanneming van Koomen Installatie een belangrijk project bij RAI Amsterdam uitgevoerd, gericht op het verduurzamen van het complex. De kern van dit project we de optimalisatie van het CV-distributienet, dit in navolging van de overgang van traditionele cv-ketels naar een aansluiting op stadsverwarming, een verdere stap naar een duurzamere toekomst.

De uitdaging in dit project was het aanpassen van het bestaande leidingwerk naar de specificaties van het stadsverwarmingsnet. Dit omvatte het werken met leidingen van aanzienlijke diameter, wat precisie en technische vaardigheid vereiste. Onze rol was het herontwerpen en renoveren van het leidingnetwerk en het voormalige ketelhuis, waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan het installeren van de nieuwe energiezuinige appendages zoals de fundatiepompen.

Het Succesverhaal van de RAI

Een cruciaal moment in het project was de omschakeling van de oude systemen naar de nieuwe infrastructuur, een proces dat we met minimale onderbrekingen en maximale efficiëntie hebben volbracht. Hiermee hebben wij onze bijdrage geleverd tot een verbeterde energie-efficiëntie en een reductie in de ecologische voetafdruk van de RAI.

Dit project illustreert Delta T’s capaciteit om complexe technische uitdagingen aan te gaan en effectieve, duurzame oplossingen te leveren.

Begin Uw Project Vandaag

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Meer projecten

Scroll to Top