Dockside I en II

Dockside I en II
Doel van het Project

Aanleggen secundair inpandig leidingtracé stadsverwarming

Project type

Woningbouw

Rol van Delta-T

Prefab & Montage leidingwerk

Opdrachtgever

Klaver Giant

Locatie

Alkmaar

Status

Opgeleverd

In opdracht van Klaver Klimaattechniek heeft Delta-T op dit project zorg gedragen voor de realisatie van het gehele inpandige leidingtracé ten behoeve van de stadsverwarming. In de eerste fase, met 140 appartementen variërend van 60 tot 170 m² en exclusieve penthouses tot stadsvilla’s van circa 185 m², heeft Delta T de aansluiting op stadsverwarming verzorgd. Dit omvatte de installatie van in totaal 2,2 kilometer aan leidingwerk.

Deze indrukwekkende taak werd uitgevoerd met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. In de kelders van het complex zijn de leidingen zorgvuldig en volgens certificeringsnormen gelast, terwijl de standleidingen zijn opgebouwd met behulp van persfittingen. Deze nauwkeurige aanpak garandeert niet alleen een efficiënte warmtedistributie voor alle woningen, maar draagt ook bij aan het hoge energielabel A van het complex. Door de keuze voor stadsverwarming, in combinatie met andere duurzame installaties zoals zonnepanelen op de daken, zijn de woningen volledig gasloos. 

Ondertussen is Delta T ook betrokken bij Dockside II, het nog luxere vervolgproject, dat in ontwikkeling is naast Dockside I.

Begin Uw Project Vandaag

Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen met uw specifieke behoeften

Neem contact met ons op!

Wanneer U Ons Kunt Bereiken

Meer projecten

Scroll to Top